Menu

huisreiniging

Naast schilderen ben ik ook opgeleid in healing and praying en specialiseer ik mij in energetische huisreinigingen.

Voor energetische huisreiniging kunt u mij bellen

Telefoon: 06-38826513

of stuur een berichtje naar mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Healing and praying: Een energetische huisreiniging is dankbaar werk en het geeft zoveel opluchting bij de bewoners dat de bewoners weer verder kunnen met een nieuwe energie en het zware achter zich kunnen laten.

Hier een voorbeeld van een huisreiniging:

Gister mocht ik weer op huisbezoek om een huis te zuiveren van negatieve bundels of rondhangende entiteiten. Mooi werk. Ik werk daarbij via kleuren. Ik houd ervan met kleuren te werken. Eerst hebben we een aantal kamers ingekleurd en daarna zijn we de negatieve clusters gaan verwijderen met healing en gebed. Ik hoop dat de opruiming weer meer ruimte en rust geeft voor de bewoners. Het is dankbaar werk om te doen. Helemaal niet geheimzinnig. We doen het samen en ieder leert er van. Het zijn eigenlijk oefeningen die je gewoon kunt leren en je intuïtie gebruiken. Als je openstaat voor het aanvoelen van net iets meer dan je normaal gesproken doet dan snap je ook dat er meer is tussen hemel en aarde. En kun je van ongeloof naar geloof gaan. Heb je ook last van onrust in huis dan kom ik je graag helpen. Stuur een berichtje of bel mij.

Nog een voorbeeld:

Dit stukje had ik op facebook geschreven.

Healing and Praying: Geesten verdrijven bestaat dat? Als je het meemaakt kan je er niet meer omheen. De dag voor Halloween ben ik bij jonge mensen in huis geweest voor een huisreiniging vanwege bepaalde spanningen in huis. Op de rechter slaapkamer bevond zich een klein meisje en in de linker slaapkamer een halsstarrige man. Op het gebed van het Onze Vader en door middel van even met ze praten zijn ze meegegaan met een engel van God. Daar heb ik om gevraagd of dat op deze wijze kon gebeuren. Soms krijg ik dit gebeuren mee en soms floept het gewoon weg. Is ook niet aan mij. Ik heb wel de uitleg gegeven aan de "aanwezigen" dat het veilig voor ze is om mee te gaan en dat ze naar een veel fijnere plek zullen gaan. Als lichtwerker is het mijn taak om te bidden voor deze geesten en dat zij in de veilige handen van God mogen komen. Het lijkt mij voor deze rondhangende geesten ook wel eng om hun plek te verlaten. Vandaar dat ik ze niet wegjaag maar een goede begeleiding toewens. Het meisje was er om, vanaf haar kindertijd, steun te verlenen aan de vrouw des huizes en die man dat weet ik niet. Hij had nogal een overweldigende energie en best sjaggerijnig. Hij praatte ook eigenlijk niet echt maar had lange uithalen. Ik hoop dat de rust in huis nu wederkeert, we zullen het zien. Er is ook spanning bij de vrouw des huizes aanwezig en ik adviseer haar om onderscheid te leren maken wat van haarzelf is en wat van iets anders. Vandaag is het Allerzielen. Wil je voor jezelf een huisreiniging doen dan brand de kaarsen in de kamers en bid voor rondhangende overledenen (de zielen) dat er een engel van God voor ze komt die hun meeneemt naar hun plaats van bestemming. Spreek hun in liefde toe en begeleid goed. Allerzielen is een heilige dag om overledenen te herdenken, kaarsjes op te steken en voor hun te bidden.

Hoe werkt een huisreiniging?

Een huisreiniging is intensief werk waarbij gestreefd wordt in één of twee bezoeken, het huis, bedrijf of project te zuiveren van ongewenste energieën, entiteiten, bolwerken, bundels. De reiniging geschiedt vanuit mijzelf met healing en praying. Er wordt geen wierook of smudging gebruikt. Wel vraag ik de bewoners er bij te zijn zodat er ter plekke gevoeld kan worden of de energie geklaard is. Zo is het voor de bewoners geen vaag gebeuren maar iets wat ze zelf mee kunnen krijgen. Het neemt angst voor het onbekende weg en de eigen persoonlijkheid wordt krachtiger neergezet.

Tarief: Bezoek aan huis € 125,00 en daarbij komt nog de vergoeding voor de benzinekosten vanaf Glanerbrug en parkeerkosten.

Ik werk overal in Nederland. Is het bezoek erg ver dan kunnen we een dubbel consult boeken om zodoende zoveel mogelijk werk in één keer te verrichten.

Ik ben Sophia Oostenenk en ik ben gespecialiseerd in het werken met healing en energie. Dit doe ik zowel in mijn schilderwerken als voor het doen van energetische huisreinigingen. Ik heb jarenlang een healing en coaching praktijk gehad in Enschede maar ben mij vorig jaar gaan specialiseren in huisreinigingen en het opzetten van mijn atelier en galerie. Ik werk van uit mijn christelijk geloof in het licht, het leven, de liefde en de kracht van God mijn Vader.