Menu

Nieuws en Agenda

Voor actueel persoonlijk nieuws en evenementen: volg dan mijn activiteiten, perikelen en mijn kunst ook op facebook: https://www.facebook.com/sokado.nl/

 

Zondag 11 juni 2017  Kunst in het Volkspark Enschede. Het belooft een mooie warme dag te worden.

kunstinhetvolkspark.nl

 

Zondag 28 mei 2017 Culturele Zondag in grensdorp Glanerbrug. Thema: Twentse Grenze. Kunst, muziek, smokkelverhalen.

 

Evenement: zondag 9 april stond ik met mijn schilderijen op de kunstmarkt op Het Hulsbeek in Oldenzaal.

Bekijk de foto en het filmpje hiervan op facebook pagina https://www.facebook.com/sokado.nl/ atelier in het dorpshuis

 

Zondag 9 april 2017: Hulsbeek evenement te Oldenzaal. Daar zal naast talrijke andere bezigheden ook een kunstmarkt zijn. Kom langs en maak kennis met mijn schilderijen en ik vind het leuk jou daar te ontmoeten. Klik hier

 

Wij zijn inmiddels verhuist! Per maart 2017 is Sokado gevestigd aan de Kerkstraat 20 te Glanerbrug, gemeente Enschede

 

 

 Voor iedereen een heel gelukkig en voorspoedig nieuwjaar 2017 toegewenst!

 26-11-2016

Op zaterdag was ik in een winkel met allerlei pruttel in Duitsland naar schilderijlijsten aan het kijken. Plotseling kwamen er in het nauwe gangetje twee meisjes bij mij voor het schap staan. Zij hadden 2 grote foto's van het formaat A4 in de hand en zochten naar een fotolijst hiervoor. Ik keek er naar en zag een man met een lange witte baard en een oosters uiterlijk. Is dat jullie opa? vraag ik aan de meisjes. Nee, nein, het is bij ons een belangrijke heilig

Wir kommen aus Libanon en deze heilige geeft genezing. Zodra de meisjes vertelden over de heilige en we hierover in gesprek kwamen vond er een duidelijke gevoelswaarneming bij mij plaats. Ik vertelde dat ik het kon voelen. Daar konden de meisjes niet direct iets mee. Zij geloven heilig in deze man maar het gekke is dat zij de energie die deze man ook werkelijk uitstraalt niet kunnen voelen. Terwijl het bij mij onmiddellijk plaats vond omdat ik nou eenmaal er voor open sta en zelf healing behandelingen geef. Voor mij is het vertrouwd.

Midden in de winkel was het helaas niet mogelijk om een les energie ontvangen te geven maar wat zou het mooi geweest zijn als ik deze meisjes had kunnen laten voelen wat je kunt voelen in verbinding met deze heilige.

Ik ben heel benieuwd wie deze belangrijke Christelijke heilige uit Libanon is want ik voelde zijn uitstraling heel goed op positieve wijze. Wauw effect. Later praatte ik er over met mijn man. Ook al ben ik zelf in contact met de heilige onzichtbare wereld het blijft voor mij toch ook altijd iets wonderbaarlijks. Je ziet een foto van deze heilige, praat met de meisjes en Boem ik voel zijn uitstraling. Ik voel de tintelingen en zou dit ook gelijk door kunnen geven voor een ander. Hoe bijzonder om te ervaren.

Bidden naar God helpt. Jezus helpt. Engelen helpen, andere lichtvolle heiligen helpen. Moeder Maria heb ik duidelijk gevoeld, en zo zijn er meer energieën die er zijn en die heling doorgeven. Ik ben ook een aantal keren bij de Bruno Gröning vriendenkring geweest om te kijken en ervaren wat daar gebeurd. Ook hier vinden wonderbaarlijke genezingen plaats. Dat is geweldig.

Er zijn wel eens vragen aan mij van mensen die willen weten of Reiki okay is. Of het een goede lichtstraal is vanuit een juiste bron. Ik werk zelf niet met reiki technieken. Ik heel vanuit mijn natuurlijke gaven en vanuit mijn geloof in God, de hulp van engelen, heiligen en de hulpvaardige heilige lichtwereld. Is de Reiki cursus okay? Zijn andere technieken okay? Ik denk het wel. Helemaal als iemand vanuit zijn hart werkt en de ander daadwerkelijk wil helpen. Zelf heb ik verschillende cursussen gedaan in healing. Ook heb ik de complete Universal White Time Healing opleiding gedaan. Ik ervaar de White Timers als echte liefdevolle vrienden. Ik ben echter een kind van God en volger van Jezus. En ik bemerkte dat ik het fijn vond om vanuit mijn geloof en mijn natuurlijke talent te werken. Ik heb bemerkt dat dit voor mij het allerbeste werkt en ik hiermee de allerbeste en allersterkste healingbehandeling kan geven en die ook vanuit volledige veiligheid en vreugde kan geven.

Dus wie is nou die belangrijke Christelijke heilige uit Libanon? Inmiddels heb ik het opgezocht. Het is St.-Charbel !

Ik ben verheugd dat ik met deze heilige kennis heb mogen maken sinds vandaag en nu ik dit aan het typen ben voel ik dat ik er een nieuwe hulp bij heb gekregen.

 

Maak van jouw zondag eens een Spirituele Zondag!

Kijk op zondag eens naar RTL 5:  Bayless Conley om 7.00 uur en Hour of Power om 8.00 uur en om 9.00 uur 's morgens. God loves you and so do I

Schilderijen: In de zomer een ontmoeting gehad met heilige Santa Giustina in de kerk in Palmanova in Italië. Dit was een hele aparte ervaring. Ik zou haar energie graag willen schilderen maar helaas is het er nog niet van gekomen. Hiervoor heb ik rust, ruimte en heel veel tijd nodig. Giustina vindt het leuk om vastgelegd te worden in een spiritueel energetisch schilderij en binnenkort gaat het dan ook echt gebeuren. Ik wil er ook niet te lang mee wachten want dan vervaagd de energie weer. Ik verheug me er heel erg op om haar te schilderen. Wat zal er zichtbaar worden?

Interessante lezingen en demonstraties schilderen achter de rug over transparantie en verdichting op het doek en een wijde hemel schilderen met onverwachte landschaps perspectieven.