Menu

Atelier en Galerie Sokado

heeft een nieuwe website:

http://paintingstolove.nl/

Expressieve schilderijen gemaakt vanuit liefdevolle energie en de heilige mystiek van de natuur.

Moderne expressionistische schilderijen met positief voelbare uitstraling

 Energetische kunst vanuit gebed en inspiratie

De schilderijen van galerie Sokado zijn modern en expressief en komen voort uit intuïtieve en geïnspireerde kunst ook wel energetische kunst genoemd. Het zijn schilderijen voor mensen die van geïnspireerde kunst houden met een vleug van heilige mystiek. Op gevoelsniveau is een positieve uitstraling op mens en omgeving waarneembaar. Wil je een exclusief schilderij die bij jou persoonlijk past dan kom kijken op de online gallery:

http://paintingstolove.nl/

Exclusieve moderne schilderijen te koop rechtstreeks van de kunstenaar uit het atelier van Sophia Oostenenk-Prins.

Energetisch schilder Sophia schildert met passie "het gevoel van" bijzondere locaties in de natuur, mensen, evenementen, en andere gebeurtenissen. Zij verbindt zich met de sfeer, de energie, de kleuren, de mystiek, het heilige of religieuze, en vertaalt dit naar een boeiend modern en abstract schilderij met een eigen verhaal en energetische gevoelswaarde. Zij vindt het een feest om samen met de cliënten op ontdekkingsreis te gaan in de schilderijen en hiermee de fantasie, intuïtie, gevoel en enthousiasme te prikkelen. En voor diegenen die nieuwsgierig zijn: zelfs andere dimensies kunnen worden ervaren zoals ook een kosmische beweging.
 

 Het energetische schilderij:

Als je eenmaal langdurig een schilderij van Sokado aanschouwd hebt en je hebt de ontmoeting tot stand gebracht zul je echt kunnen voelen wat het schilderij met je doet. Er komt een superfijne energie bij je aan die je in beweging zet. Ook zullen symboliek en beeltenissen tevoorschijn kunnen komen die een eigen verhaal vertellen.

Je zult echt van de schilderijen gaan houden en het schilderij houdt van jou.

 

Kunst om van te houden!

 

Het energie moment tijdens het schilderen:

Tijdens live painting wordt er geschilderd op locatie en worden de (aura)kleuren, de energie, de verborgen wereld van die plek en het verhaal wat de locatie (natuur, evenement of gebeurtenis) wil vertellen, vastgelegd in een energetisch abstract schilderij. Ook het jaargetijde is daarbij van invloed. Wat er uiteindelijk tevoorschijn komt is heel bijzonder en boeiend. Niet alles zal in één keer ontdekt worden. Het is een levend schilderij die zijn geheimen langzaam bloot geeft en een heel positieve uitstraling op de omgeving heeft.

 MISSIE

 Het is mijn missie om mensen te laten ontdekken dat er zoveel meer is tussen hemel en aarde en dat een omgeving zoveel méér te vertellen heeft dan wat je doorgaans ervaart. Het voelen van de mens zijn eigen grenzeloosheid, prikkeling van intuïtie en fantasie, verborgen werelden ontdekken, natuurenergie voelen. Het is fantastisch met schilderijen de wereld te kleuren en via de schilderijen liefdevolle energie te delen en te verspreiden. Liefs van Sophia

 "share and spread loving energy, through colorful paintings".

 


 

Te koop in galerie:

schilderijen van Sophia Oostenenk

"verborgen werelden die zich laten zien aan ons"

 

Cliënt: "Hoi Sophia, de door jou gemaakte schilderijtjes zijn heel mooi. Ik kijk er elke dag even naar. De energie die er van uitgaat voel ik ook. Dat is heel fijn. Tanja"

 


 

 Op zoek naar een modern schilderij die jou persoonlijk aanspreekt?

Kom op je gemak kijken in de galerie! De galerie (en het atelier) is gevestigd in "het Dorpshuis"

 

Openingstijden:

Kerkstraat 20, 7532 AT te Glanerbrug / Enschede

Bel even tevoren als je langs wil komen, dan kun je horen of ik er ben of niet ben.

Telefoon: 06-38826513

 Afspraak maken of meer informatie kan ook via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook kun je het contactformulier invullen hier op deze website.

 


  Follow me on facebook!

https://www.facebook.com/sokado.nl/

Wat ben ik aan het doen, het nieuwste schilderij, mijn schilderlocaties, mijn evenementen:

Ik nodig je uit mij te volgen op facebook. https://www.facebook.com/sokado.nl/

Mijn facebook pagina heet Atelier in het dorpshuis

 

 

Voor het aanschaffen van moderne kunst die inspireert. Energetische schilderijen waarvan je de kracht kunt ervaren, met plezier kunt beleven en waarbij je verdieping en rust kunt vinden in een meditatie moment.

 

Atelier te Enschede

Galerie te Enschede

 

Een leuk schilderij kopen of een bijzonder schilderij kopen kun je bij atelier en galerie Sokado in Glanerbrug.

 

super moderne schilderijen - hedendaagse abstracte schilderijen - abstract energetische kunst - energetisch natuurlandschap voor gevoel en beleving - energie en aura schilderijen - persoonlijke energie portretten - voor persoonlijke opdrachten en schilderij cadeau - engelenenergie schilderijen - schilderijen met engelen

Voor het aanschaffen van leuke, bijzondere, moderne en abstracte schilderijen met iets extra's.